Fel

The Explorer: A felfedezők nálunk vannak!

The Explorer: A felfedezők nálunk vannak!

Hazánk egyetlen magyar alapítású, de már nemzetközi tudományos-ismeretterjesztő magazinja a The Explorer. Az óceánok mélyétől, földünk legvadabb tájain át egészen a világűr végtelenjéig eredünk a legfrissebb felfedezések nyomába!

Büszkék vagyunk arra, hogy magazinunk világhírű magyar kutatók, felfedezők és utazók írásait oszthatja meg olvasóinkkal! A természet és a civilizáció csodáinak bemutatása mellett fontos célunk, hogy mi is hozzájáruljunk a jövő generációjának környezettudatosságához. Hitelességünk és színvonalunk garanciája, hogy a The Explorer munkatársai maguk is aktív felfedezők. Ha igényli, hogy maradandóan értékes tudományos-ismeretterjesztő információk gazdagítsák a könyvespolcát, karácsonyi ajándékként rendelje meg most kedvezményesen a The Explorer magazint a www.exploreronline.hu címről. Jó olvasást!

 

Izgalmas témákat járunk körbe novemberben is:

 

Kutatók vizsgálták a madarak tájékozódási képességét repülés közben, és bár az kiderült a madarak nem vakon repülnek és képesek repülés közben az előttük lévő akadályokat érzékelni, évente mégis több millió egyed hal meg felsővezeték okozta áramütés miatt. A Birminghami Egyetem ornitológusainak magyarázata szerint a madarak látóterületén kívülre esnek a távvezetékek, mikor a magasból lefele néznek, hogy megtalálják társukat, vagy új fészek helyet továbbá ha élelemforrást kutatnak.

 

Egy világméretű felfedezést és egy ifjú paleontológust, Ősi Attilát állítja fókuszba az Explorer. A kutatót nemzetközileg elismertté tette iharkúti felfedezése. A 10. Magyar Dinoszaurusz- kutató Expedíció , avagy egy lehetséges magyar Jurassic park helyszínére látogatott az Explorer.

Simba földjén tett kirándulást az Explorer és riportere. A vadonban, a szafari – barangolás lehetővé teszi, hogy eredeti élőhelyükön lássuk a vadon állatait. Természetes környezetükben, ahol mi csak vendégek vagyunk. The Explorer magazin lenyűgöző módon mutatja be az afrikai vadont.

Emberek az angyalok városában. A város hivatalos neve Krung Thep, az angyalok városa, közismertebb nevén Bangkok. A nagyszerű és örök város, melyet The Explorer magazin a sztereotípiákon túl, a település valódi arcát ismerteti meg olvasóival.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása