Fel

Napkirálynő – ősbemutató az interneten

napkir1

Napkirálynő – ősbemutató az interneten

 

Filmbemutatóra készül a Mese.tv YouTube csatorna. A Cinemon Rajzfilm Stúdió nagysikerű filmjét, a Napkirálynőt láthatják március 20-tól az odalátogató nézők. A film bemutatója mérföldkő az egyszervolt.hu, és a mese.tv életében, mert a csatorna fennállásának történetében ez lesz az első egész estés családi film.

 

napkir4

Ősbemutató

A Napkirálynő című filmet, nyolc évvel ezelőtt 2007-ben – stílusosan – Egyiptomban, Kairóban mutatták be első ízben. Innen indult hódító útjára Akhesa hercegnő története, aki rövid időn belül meghódította a moziba járó közönség szívét. A mostani YouTube ősbemutató fontos állomás a film életében, mely a Cinemon Rajzfilm Studió és az egyszervolt.hu összefogásával jön létre.

 

napkir5

Tartalom és forma

A történet helyszíne Egyiptom, Krisztus előtt a 14. században, ahol Ekhnaton fáraó Thébát hátrahagyva új várost szeretne alapítani. Tizennégy éves lánya, Akhesa unja magát az új környezetben, ezért álruhában jár felfedezni a palotán kívüli életet. A fiatal lány számára egy új világ nyílik ki, számtalan izgalmas kalandot élhet át. Egyik ilyen útján Akhesa szembesül az apja ellen szőtt fenyegető összeesküvéssel, ezért anyjához Nefertitihez fordul, hogy segítséget kérjen…

 

A kalandos történet folyamatosan megköveteli a figyelmet, a film tökéletes illúziót keltő látványvilága pedig magával ragadja a nézőt. A csodálatos rajzok és izgalmas jelenetek során a másfélórás film alatt mi is beleveszhetünk az ókori egyiptomi világba.

 

napkir6

Online bemutató

A filmet keressétek a mese.tv youtube csatornáján!

www.youtube.com/watch?v=blEP0Skb72k

www.youtube.com/user/mesetv

 

Engedd, hogy elbűvöljön az ókor csodálatos világa, és ha tetszett a film iratkozz fel, hogy minden új filmbemutatónkról értesíthessünk!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása