Fel

Rajzpályázat! Nagy karácsonyi csomag dömping

rajzverseny400B

Rajzpályázat! Nagy karácsonyi csomag dömping

 

Hogy, hogy nem, karácsony közeledtével egyre többször esik szó a csomagokról. Nem csoda, mert ilyenkor rengetegen küldenek egymásnak szebbnél-szebb ajándékokat. Úgy is mondják ezt, hogy dömping van.

 

rajzverseny400B

Nekünk pedig ilyenkor elsőként a Mikulás jut az eszünkbe – másodjára pedig természetesen a postások. Talán Te is egyetértesz velünk abban, hogy ha a csomagszállítás mestereiről van szó, kevés náluk tapasztaltabb profi kerülhet szóba. Ez olyannyira így van, hogy igaziból is közel állnak egymáshoz!

Létezik ugyanis egy karácsonyi Szeretetposta – méghozzá Nagykarácsonyban, a Fejér megyében fekvő kisközségben, ahol a magyar Mikulás is él.

Ilyenkor, karácsony közeledtével, úgy is küldhetünk levelet, csomagot, hogy arra Nagykarácsonyban szeretetpecsét kerül! Azt gondoltuk, hogy érdemes ezt megörökíteni, ezért úgy döntöttünk, hogy ebben nektek, gyerekeknek is szerepet adunk!

Meghirdetjük a „Nagy karácsonyi csomag dömping” rajzpályázatot!

Használd ki a borongós téli estéket, és ha nem múltál még el 14 éves:

  • Készíts képet arról, hogyan képzeled el, amikor Kispostás Peti segít a Mikulásnak a csomagszállításban!
  • Lerajzolhatod, lefestheted azt is például, hogy milyen postai járműveket, eszközöket, egyenruhát használ Kispostás Panni télen.
  • De ha ahhoz van kedved, arról is alkothatsz, hogy szerinted hogyan zajlik majd a csomagszállítás a távoli jövőben.

A lényeg, hogy a képet – ami bármilyen technikával készülhet (pl. rajzolhatod, festheted, ragaszthatod), és legfeljebb A/4-as méretű – vidd el a postára, és add fel levélben a következő címre:

Magyar Posta Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság
Budapest
Dunavirág utca 2-6.
1138

A borítékra feltétlenül írd rá: „Nagy karácsonyi csomag dömping” rajzpályázat.

MEGHOSSZABBÍTVA 2014. január 10-ig!

Tudjuk, hogy a téli szünetben több időtök van az alkotásra, ezért pályázatunkat 2014. január 10-ig meghosszabbítjuk!

Ha eddig a dátumig postára adjátok pályázatotokat, még ti is a lenti nyeremények boldog tulajdonosai lehettek!

A pályamunkák elbírálására és az eredményhirdetésre 2014. január 15-én kerül sor!

Figyelem! A feladott pályamunkákat Nagykarácsonyon keresztül csak Karácsonyig tudjátok feladni, ezt követően a hagyományos postázást válasszátok!

Várjuk rajzaitokat! Postás Peti és Panni

Tehát a küldeményt legkésőbb 2014. JANUÁR 10-ig add fel a postán!

A kép hátoldalára kérjük, írd rá a teljes neved, az életkorod, a pontos címed irányítószámmal, valamint ha tudsz, telefonos elérhetőséget is adj meg. Kérjük továbbá, hogy azt is írd le, ha nyernél, melyik ajándékot szeretnéd megkapni a lent felsoroltakból.

A beérkezett küldemények közül a Posta háromtagú zsűrije kiválasztja a legszebbeket, legötletesebbeket, és a 30 legjobb pályázatot díjazza!

A szerencsés nyertesek az alábbi ajándékokból választhatnak:

  • Személyenként 2 db belépőjegy a Fővárosi Nagycirkuszba, a Fesztivál Csillagai című előadásra
  • Számítógépes játék
  • Rajzkészlet

Sőt, ha ráadásként a postán kéred, hogy Nagykarácsonyon keresztül adják fel a küldeményedet, még egy külön sorsoláson is részt vehetsz, melyen 3 db Bélyegklub társasjáték talál gazdára.

rajzpalyazat_pecsetB

Az eredményhirdetésre 2014. január 15-én, szerdán kerül sor, a nyerteseket levélben értesítjük.

A nyertesek alkotását feltöltjük a honlapunkra névvel, korral és a település megnevezéssel.

Törvényes képviselőknek szóló tájékoztató:
A pályázók törvényes képviselői, a pályázók személyes adatait önkéntesen hozzák a szervező tudomására és hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező a pályázók személyes adatait a „Nagy karácsonyi csomag dömping” elnevezésű rajzpályázat lebonyolítása céljából az 2011.évi CXII. törvény (Infotv.) és a jelen játékszabályzat rendelkezéseinek megfelelően kezelje. A pályázók törvényes képviselői tudomásul veszik, hogy gyermekeik személyes adatait a szervező – a Infotv.-ben foglalt kivétellel – a rajzpályázat lebonyolításához szükséges ideig kezeli. A pályázók törvényes képviselői, a szervező Ügyfélszolgálati Központ címén (3512 Miskolc) vagy a 06-46-320-136 faxszámon vagy a 06-40-46-46-46 telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@posta.hu e-mail címen bármikor tájékoztatást kérhetnek az adatkezelésről, kérhetik az adatok helyesbítését, törlését vagy zárolását, bejelenthetik az adatkezeléssel kapcsolatos tiltakozásukat. A pályázók törvényes képviselői tudomásul veszik, hogy amennyiben a fentiek szerint gyermekük adatainak törlését, zárolását kezdeményezik, vagy az adatkezelés ellen tiltakoznak, azzal elveszítik a rajzpályázatban történő részvétel – beleértve a nyeremény átvételének – jogát. Az adatokat a szervező – az adatkezelés megvalósításában, vagyis a pályázat lebonyolításában részt vevő – munkavállalói ismerhetik meg. A pályázó gyermekek adatai kezelésével kapcsolatos jogsérelem esetén a törvényes képviselők a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhatnak, gyermekeik jogainak megsértése esetén az igényüket bíróság előtt érvényesíthetik.
A pályázaton történő részvétel feltétele a rajzpályázat felhívásának elfogadása, melyet a pályázók törvényes képviselői magukra nézve kötelezőnek tekintenek.
Az adatkezelés az Infotv.-ben foglaltaknak megfelelően a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága (NAIH) felé bejelentésre került. Az adatkezelés nyilvántartási azonosító száma: NAIH-56228/2012.

Fontos! A pályázatban történő részvétel feltétele a mellékelt nyilatkozat mindenre kiterjedő kitöltése, aláírása, és a pályaművel együtt történő megküldése.

Jó alkotást, és sok sikert!
Peti és Panni

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása