Fel

Rekord léggömbszobor a Kölyökparádén

Rekord léggömbszobor a Kölyökparádén

Idén ősszel egy új, nagyszabású gyerekprogram, a Kölyökparádé várja elsősorban a 0-14 éves gyermekeket és szüleiket, nagyszüleiket 2010. szeptember 8-12. között a BNV-n, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

Modellek és óriás-vasút terepasztal

 

A Kölyökparádén belül rendezik meg a 6. MoJaHo Modell, Játék és Hobbi kiállítást, amely korábban a Vasúttörténeti Parkban kapott helyett. A rendezvényen az érdeklődők óránként autó-, repülő- és helikopter modell bemutatókat láthatnak és megcsodálhatják a Rákospalota-Újpest-Veresegyház-Vác vasútvonal 145 négyzetméterre kicsinyített mását.

 

 

 

 

 

Focikupa Fradi sztárokkal

 

A Hungexpo és a Fradi közös szervezésű focikupáján 7-8 éves gyerekek vesznek részt, amely a labdarúgás népszerűsítése mellett egyúttal az FTC Labdarúgó Zrt. tehetségkutatója is. A focikupa mellett, az ügyességi pályán edzők, egykori és mai labdarúgó klasszisok szakavatott szemei kísérik figyelemmel a gyerekekben rejlő adottságokat.

 

 

Óriás léggömbszobor-rekord Fifivel

 

A Kölyökparádé nyitónapjára megépül egy rekordnak számító, több mint 15 000 léggömbből álló lufiszobor. A középpontban a népszerű mesefigura, Fifi 6 méteres mása áll, de megjelenik Fifi háza, a sárga locsolókanna és Fifi autója is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogyó és Babóca két új epizóddal

 

A rendezvényen vetítik először a Bogyó és Babóca című rajzfilm két vadonatúj epizódját, a Könyvkuckóban pedig a mesék világába kalauzolnak híres magyar mesekönyv írók.

 

 

És még…

 

A Kölyökparádé hatalmas „játszóterén” a gyerekek megismerkedhetnek a motorozás alapjaival a Talmácsi Motorsport Iskola jóvoltából, a KRESZ oktatáson pedig saját, névre szóló, fényképes „Roary-jogosítványt” szerezhetnek. A Zöldpont Sportszigeten személyre szabott tanácsokat kaphatnak és megtudhatják, hogy melyik a legideálisabb sportág csemetéjük számára. A Playstation® Move Bajnokságon a nap három legjobban teljesítő résztvevője értékes nyereményekkel lehet gazdagabb.

 

Az OTP Varázspálya társasjátékban családok kelhetnek versenyre és különböző feladatok – puzzle kirakás, kvíz, memória játék – teljesítése után szerezhetnek győzelmet. Szintén az OTP jóvoltából kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek a gyerekek, ahol többek között tűzzománc ékszereket készíthetnek, agyagozhatnak vagy vesszőfonást tanulhatnak, de csocsóasztaloknál is el lehet majd ütni az időt.

 

A szülőket és a nagyszülőket egész nap előadások várják család és gyermek témában, orvosok és szakértők részvételével.

 

A családok kedvezményes családi belépőjegyet vásárolhatnak, amely a Kölyökparádénak otthont adó BNV valamennyi programjára is érvényes. Minden belépőjegy árából 1000 Ft levásárolható a megjelölt cégek standjain, sőt a jegy mellé 1000 Ft-os Bauhaus vásárlási utalvány is jár a látogatóknak. A belépőjegy üdülési csekk ellenében is megvásárolható. A rendezvényre a Volánbusz és a MÁV-Start Zrt. 50% menettérti kedvezményt biztosít.

 

További információk: www.hungexpo.hu/bnv

 

 

 

Almásy Katalin

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása