Fel

Rend a lelke mindennek!

rend3

Rend a lelke mindennek!


Emlékszel, amikor szüleid arra kértek, pakold el a játékaidat? Amikor kérdezgették, kész vagy-e a házi feladattal? Vagy amikor számon kérték a mosogatást, a kutyasétáltatást és a takarítást? És most újra átéled mindezt, csak már Te lettél a törődő szülő. Felismerted, mennyire komoly és összetett feladat okosan nevelned gyermekeidet, hogy a lehető legjobb Édesanya vagy Édesapa legyél.

rend4

Tervezés szülőkkel

Termékeinket kifejezetten ebből a célból készítettük, hogy elősegítsék az egységes, és szervezett családi életet. Falinaptár, tervezők, jegyzetek melyek közös felületet nyújtanak a programtervezéshez. Kiváló eszközök a személyre szabott feladatok kiosztásához, és ellenőrzéséhez. Már számtalan szülő számolt be sikerélményeiről e termékek használata folytán.
De hogyan is jöttek létre ezek a produktumok?
Webes portálunkon szülők ezreivel vagyunk kapcsolatban. Mondanunk sem kell, a gyermeknevelés örök és szűnni nem akaró kérdéseket vet fel.

Célunk mindig is az volt, hogy megoldást kínáljunk a problémákra. Ehhez hozzájárul többek között közel 200 szakértő, akik hozzáértő válaszokat adnak számtalan témában.

rend1

Családi program – naptárral

A Családi Tervező Falinaptárunk 2011 óta a vásárlók kedvence. Évről évre az ő igényeikhez igazítottunk minden apró részletet, így lett egyre tökéletesebb.

Öt családtag programját az adott hónapban egyetlen oldalon lehet szervezni. Jelöltük a naptárban az ünnepeket, állami tanítási- és munkaszüneteket, félévi bizonyítvány kiosztásának idejét, és egyéb fontos dátumokat.

2014-től megszülettek a már nagyon várt Esemény-matricák, így színesítve és a kicsik számára is érthetővé téve a terveket. A gyerekek imádják, ha ők ragaszthatják be az egyes események jeleit, és eközben megértik, megtanulják a dátumok és a rendszeresség, ismétlődés fogalmát.

A Heti Tervező tömb már részletesebb ütemterv megjelenítésére szolgál, melynek dátumozása nincs előre beosztva. Hétfőtől vasárnapig hosszú oszlopokba írhatjuk a találkozókat, iskolai projekteket, határidőket, sporteseményeket és minden mást, melyet betervezünk.

A Feladatszervező tömb kifejezetten a gyerekek rendszerhez, rendre való neveléséhez készült tudatosan barátságos, vidám színekkel.

A napi teendőket név szerint beoszthatjuk egész hétre, majd látványosan jelölhető, ha teljesültek. Motiváló lehet valamilyen kisebb jutalom az összes feladat teljesítése esetén.
rend5
A Mágneses Jegyzettömb a – nem beépített – hűtőkön találja meg ideális helyét, ahol azonnal felírhatjuk, ha valami kifogyott és bevásárlásnál csak letépjük a lapot és indulhatunk is.

És hogy mindezeket egy helyen tudd tartani egy Alap Tábla áll a rendelkezésedre. A csíptetővel felrögzítheted rá mind a Heti Tervező tömböt, mind a Feladatszervező tömböt, amelyik szimpatikus. Egy fém csík segítségével a Mágneses Jegyzettömbnek is van helye. Ez a plexiből készült tábla felakasztható, vagy asztalra kitámasztható. Található rajta minden napra egy-egy menütervező ablakocska, valamint egy kiemelt jegyzeteknek szóló felület. Táblafilccel ez utóbbi részek kényelmesen írhatók, letörölhetők.

A komplett felszerelt tábla látványterve alapján készült el az A3-as heti tervező tömb, mely Heti Tervezővel lett ellátva a jegyzet, menütervező és fontos feladatok mellett.

Minden szervező tömb letéphető lapokból áll, melyek praktikusan felhelyezhetők a hűtőre szintén egyedi gyártású termékünkkel, a Hűtőmágnes szettel.

Árainkat tudatosan alacsonyan tartjuk, hogy tényleg ne ezen múljon egyetlen család öröme sem.

Tehát ha úgy érzed, nem mindig könnyű kordában tartani azt a megannyi feladatot és felelősséget, mely szülőként Rád nehezedik, biztos lehetsz benne, ezek a termékek valódi segítséget jelentenek majd számodra.

Mindent összevetve, ne habozz rendeld meg a neked leginkább megfelelő szervezőt a Családinet.hu webáruházában (www.csaladinet.hu/webshop)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása