Fel

Rézerdő lakói – újra kacagtat a rezesbanda

Rézerdő lakói – újra kacagtat a rezesbanda

Újabb varázslatra készül a gyerekek kedvenc rezesbandája, a Brass in the Five, s ebben ismét Méhes Csaba pantomimművész lesz segítségükre. A mese ezúttal egy titokzatos erdő lakóiról szól, a közönség pedig újfent egy órányi önfeledt nevetésre számíthat, akárcsak egy korábbi bemutatójuk, a Brass Cirkusz újabb előadásian Sopronban, Budaörsön és Budapesten is.

 

A Brass in the Five fúvósötös mókás előadásai már évek óta nagy sikernek örvendenek. Nem csoda, hiszen a virtuóz zenészek ilyenkor a szó szoros értelmében játszanak a hangszereken – azaz nem csupán zenélnek. A fő mókamester pedig Méhes Csaba pantomimművész, akinek segítségével életre kelnek a hangok, a mozdulatok, s a gyerekközönség ritkán tapasztalható közelségbe kerülhet a muzsikával. Aki egy kis ízelítőre vágyik, itt belepillanthat a Brass cirkusz előadásba. 

 

 

 

Nem elveszve az erdőben


Rézerdő lakói, a gyerekek vidám, gondtalan életét élik egy távoli vidéken. Boldogan játszanak, viaskodnak. Próbára téve képességeiket, titkon abban reménykednek, hogy valamelyikük egyszer kiérdemli majd a királyi trónt. Addig- addig bizonygatják rátermettségüket, míg majdnem megfeledkeznek a Rézerdőt fenyegető betolakodókról. Őket csak közös elhatározással és közös erővel tudják megfutamítani, így a királyi trón is üresen marad, viszont ez az elhatározásuk még szorosabbá fűzi barátságukat.

 

 

Fél tucat szereplő, aki nem fél fellépni


Az előadást Méhes Csaba és a tubát megszólaltató Takács Tibor közösen írta és rendezte. Rajtuk kívül még négyen lépnek színpadra, Simai László és Tóth Tamás akik trombitán játszanak, Soós Péter akinek a kürt valamint Koppányi Béla, akinek pedig a harsona a hangszere. Az előadást korhatár nélkül mindenkinek ajánljuk, akik egy óra önfeledt nevetésre vágynak.

 

 

A márciusi előadások helyszínei:

 

6. 11.00 – Brass Cirkusz – Gyermek- és Ifjúsági Központ, Sopron

12. 11.30 – Rézerdő lakói – Millenáris

12. 17.00 – Rézerdő lakói – Millenáris

13. 10.00 – Brass Cirkusz – József Attila Művelődési Ház, Budaörs

26. 11.00 – Rézerdő lakói – Művészetek Palotája

 

 

 

– nyp –


Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása