Fel

Sárkányok – a Hibbant-sziget védelmezői

sarkany1

Sárkányok – a Hibbant-sziget védelmezői

 

A nagy sikerű Sárkányok-sorozat második évadja a Cartoon Networkön február 3-tól hérfőnként 18:40-kor. Az Így neveld a sárkányodat! (How to Train Your Dragon) című animációs film alapján íródott, többszörös Annie-díjas Sárkányok-sorozat második évadja.

sarkany4

Az új évadban nyomon követhetjük, amint a főszereplő, Hablaty és sárkánya, Fogatlan vezényletével a Hibbant-sziget szedett-vedett harcosai tapasztalt és hős védelmezőkké válnak, akik képesek a sziget törékeny békéjének fenntartására. Nem könnyű a dolguk: a csapatnak nem várt ellenségekkel kell szembenéznie. Mivel kötelességüknek érzik, hogy megvédjék a szigetet, ezért egy titkos „Sárkány reptető klubot” alapítanak, ahol régi ellenfelekkel küzdenek meg újonnan szerzett sárkány- ismereteik és tökéletesített repülési technikájuk segítségével.

sarkany5

Hablaty feltalálóként is kipróbálja magát, miközben Halvér egycsapásra a város legnépszerűbb figurájává válik. A csapat egy fontos leckét is megtanul: a sárkány a viking legjobb barátja, de szeszélyes jószág.

 

Az új évadban a már jól ismert sárkányok mellett, új, rejtélyes és veszedelmes sárkányfajokat ismerhetünk meg. A Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői ott folytatódik, ahol az első évad befejeződött. A Hibbant-sziget vikingjeinek fel kell készülni a száműzött törzsek esetleges támadására.

sarkany2

A SOROZAT FŐSZEREPLŐI 

 

HABLATY

Hablaty az első számú sárkánynevelő és a Hibbant Sárkányakadémia vezetője. Küldetése a vikingek és a sárkányok közötti teljes béke megteremtése.

 

ASTRID

Eszes, rettenthetetlen harcos, szinte mindig Hablaty pártján áll.

 

HALVÉR

Mindent tud a sárkányokról, egy igazi két lábon járó sárkányenciklopédia. Ismeri a sárkányok gyenge pontjait, amivel gyakran életeket ment!

 

KŐFEJ és FAFEJ

Kőfej és Fafej együgyű, bumfordi ikerpár, akik folyamatosan egymással versengenek. Tele vannak energiával, és soha nem mondanak nemet a veszélyes kalandokra.

 

FOGATLAN

Fogatlan az egyetlen ismert Éjfúria, Hablaty hűséges, rendkívül eszes sárkánya.

 

SZÁRNYVÁLTÓ

 

A Szárnyváltó egy megfoghatatlan és rejtélyes sárkány. Csak úgy, mint a keméleonok, meg tudja változtatni külsejét, hogy beolvadjon a környezetébe. Hátránya, hogy érzelmi állapota is befolyásolni tudja, milyen színt vesz fel, ezért akartlanul is felfedheti rejtekhelyét.

 

TYPHOOMERANG

Ez a hatalmas méretű sárkány tele van biztonytalansággal, gyakran túldramatizál dolgokat, és nagy figyelemre van szüksége. Typhoomerang hatalmas, agresszív és nagyon ragaszkodik az anyjához. Egyetlen módon kezelhető: ha nevelése már tojás-korában elkezdődik. Vadul és sebesen pörög, mint egy tornádó, miközben kavargó tűzörvénnyé válik.

 

SUTTOGÓ HALÁL

Az egyik legszívósabb és -halálosabb sárkány, a Suttogó Halál angolnaszerű testével és többsoros köszörű-fogazatával a föld alá bukik, és onnan feltörve veti rá magát zsákmányára. Sokkal intelligensebb, mint egy átlagos sárkány, ezáltal jóval nehezebben is kezelhető.

 

SIKOLTÓ HALÁL

Suttogó Halálhoz hasonlóan, szintén képes a föld alá bújni. De hatalmas méretének köszönhetően akár egész szigeteket is fel tud emészteni.

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása