Fel

Sonnentherme – élményfürdő, tökéletes családi nyaralás

Portrait

Sonnentherme – élményfürdő, tökéletes családi nyaralás

 

 

Igazi napsütéses pihenőnapok. Az időjárástól függetlenül. A mindennapi stressz nélkül. Csak ezért érkeznek a családok a lutzmannsburgi Hotel Sonnenparkba. És csak is ezért merülnek a fantasztikus vízi és „száraz“ élményvilágba. Itt nem csak a szálloda külön fürdőrészlegét, de egy áthidaló folyosón át Európa vezető kisbaba és gyermek élményfürdőjét is, a Sonnentherme-t is élvezhetik vendégeink.

A szobából közvetlenül a szálloda saját családi fürdőrészlegébe.

Sunny Bunny vízivilága belső és külső pancsolómedencékkel – és minden szállóvendég részére relaxággyal – várja a lubickolni és pihenni vágyókat. A pici vízipockok a szabadban található játszótéren is kitombolhatják magukat a nyári időszakban. A kisbabák részére speciális pelenkázószigeteket is megtalálhatóak.

A vízi és a száraz hancúrozás közben megéhezik az ember. Ezért nem csak a szülőket, hanem a piciket is ínyenc falatokkal kényeztetik a külön kialakított baba –és gyermekbüfében.

Sonnentherme

Biztonságban, gondtalanul a vízben: úszásoktatás a Sonnentherme élményfürdőben

Az első igazi karcsapások a vízben. A Sonnentherme élményfürdőben működő „Sunny Bunny Úszóiskola“ széleskörű programot kínál babáknak, gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Kezdőknek és haladóknak, egész évben.

„A víz könnyedségének megvan a maga hátránya is. Úszásoktatással elérhető a biztonságérzet a vízben és megelőzhetőek a balesetek“, mondja Harald Zagiczek, a Sonnentherme élményfürdő igazgatója. Megfelelő technikával, sok gyakorlással, kellemes környezetben zajlanak a gyerekek úszásórái. A felnőtt  úszásoktatás lényege pedig a víztől való félelem feloldása és a vízi mozgás élménye.

Fontos a motorikus fejlesztés és a vízben történő mozgás a gyermekek egészséges fejlődésének érdekében. Az izmok és légzőszervek erősítése is előtérbe kerülnek, valamint a keringés stimulálása, az egyensúlyérzék fejlesztése, szülő-gyerek kapcsolat elmélyítése. Emellett észrevehető szellemi fejlődés (mint koncentráció, reakció, kreativitás) és a szociális fejlődés (kapcsolatteremtés, célorientáltság, önbizalom, önállóság).

A hat profi-oktató többéves tapasztalattal, kimondottan baba- és gyermekúszásoktatásra kiképezve vezeti az órákat. Az aktuális oktatási metódusokkal zajlanak a tanfolyamok, folyamatos képzések mellett.

Több, mint 5.000 balesetmentes tanóra, több mint 20.000 boldog babát és gyermeket számolnak évente. A tanfolyamokra két speciális medence áll rendelkezésre, összesen 128 m² vízfelülettel, melyek vízmélysége individuálisan állítható a csoportoknak megfelelően.Sonnentherme

 

Nem csak baba-, gyerek- és felnőtt-úszásoktatást kínál a csapat. Ugrásoktatás, babawellness, búvárkodás, felnőtt vízitorna, továbbá kismamáknak kínált speciális programok egészítik ki a „Sunny Bunny Úszóiskola“ kínálatát. Egy széles paletta minden életkorban és fejlettségi szinten. A tanfolyamok egész évben, minden nap zajlanak, ezért elkezdeni bármikor lehet.

 

http://www.sonnentherme.at/

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása