Fel

Stílus tippek tini lányok szobájához

lanyszoba-c

Stílus tippek tini lányok szobájához

 

Egyszer minden gyermek életében elérkezik az időszak, amikor saját véleménye lesz a divatról, a színekről, stílusokról és természetesen az otthonáról is. Szoba ötletek tini lányok számára!

pixel

pixel

 

lanyszoba2

Régi és új

Éljen a lomtalanítás és a zsibvásár. Mostanában egyre divatosabbak a régi kopott komódok, magas két ajtós szekrények és a tükrös szépítkező asztalok.

Egy kis festéssel máris kedvünkre színezhetjük, ráadásul senki nem mondja meg, hogy bizony ez egy ősrégi darab.

Arról nem is beszélve, hogy a pénztárcánknak is kedvezőbb a régiből újszerűt csinálni, mint megvásárolni az újonnan gyártott régi hatású bútorokat.

 

 lanyszoba3

Egyszerű, letisztult

A minimál-design is sokak körében hódit, melynek lényege, hogy minél kevesebb kiegészítő és minél egyszerűbb bútorok alkossák az adott helységet.

Szögletes ágy, szögletes szekrény, szögletes fotel és polc. Semmi boltív, semmi finom vonal, ezt a kötött szabást maximum egy melegebb színnel lehet enyhíteni.

Például a képen látható szoba esetében jól kiegészíti egymást a minimál-stílus és a rózsaszín – fehér – lila szín kombináció.

 

 lanyszoba4

Univerzális választás

Sokan nem szeretik a kifejezetten fiús vagy lányos szobákat.

A narancs – barna – drapp – fehér párosítás pont egy olyan négyes, amelyek rendkívül jól mutatnak együtt, de sokat nem árulnak el a szoba tulajdonosának neméről. Akár fiú akár lány is lakhat benne.

Egyszerű bútorok, sehol egy fiús vagy lányos motívum, bárki számára alkalmas lehet.

Vannak akik pont az ilyen szobákat szeretik, így rájuk is gondolni kell.

 

lanyszoba5

Egyértelműen tini lányos

Na és persze nem szabad megfeledkezni az univerzális ellentétjéről sem, vannak akik számára a habos-babos, rózsaszín és csillogós irányzat a legkedvesebb.

Az ő szempontjaikat nézve tökéletes választás egy rózsaszínes árnyalatú fal sok színes kiegészítővel. Így nem válik túlságosan zsúfolttá a szoba, nem lesz rendetlen hatása, de mégis meg van benne az a “csajos” vonulat, amelyre sok tini lány vágyik.

Egy smink asztal cuki kis tükörrel, egy mintás ágynemű huzat és hozzá passzoló függöny: ezek már bőven el is érik a kívánt hatást, ezzel könnyen örömet okozhatunk gyermekünknek.

 

lanyszoba6

Felhők felett fenn az égen

Hiába mondják, hogy a kék szín a fiúké a rózsaszín pedig a lányoké, a kék is lehet igazán “nőies” és gyönyörű lányszobát lehet belőle csinálni.

A kék és a fehér ötvözete kiváló alap, amely ha apró mintákkal, szívekkel és virágokkal találkozik, meseszép összhatást eredményez.

A lányok nagy kedvence szokott lenni, ráadásul jól variálható és rendkívül pozitív kisugárzása van.

 

www.kicsisziv.hu

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása