Fel

Szavazz az ország játékára!

jatekpot

Szavazz az ország játékára!

Idén első alkalommal kerül megrendezésre az Ország Játéka verseny a JátékNet.hu webáruház oldalán, melyen a szülők szavazatai alapján választják meg a nyertes játékot. Célja, hogy segítsen a szülőknek eligazodni az évente megjelenő több ezer játékújdonság között, hiszen karácsony közeledtével nem kis fejtörést okoz az ajándékválasztás. Már a szavazással is értékes nyeremények várnak ránk, de játékvásárlással még akár 2 millió forinttal is jobban járhatunk!

 

Szavazni érdemes!

Idén első alkalommal választják meg hazánkban az Ország Játékát. A versenyen olyan játékok vesznek részt, melyek az idei trendek szerint legnépszerűbbek a gyerekek körében. Idén ismét előretörtek a retro játékok, hiszen sokan fogadták szívesen gyermekkoruk kedvenceit, például a megújult Gazdálkodj Okosan társasjátékot vagy a Monchhichi-t. Rengeteg interaktív játékújdonság jelent meg, mint a csodálatos kezünkkel reptethető Libbenő Sziromtündér vagy az okostelefonnal is programozható LEGO Mindstorms. Az egyik legnépszerűbb márka a piacon a Mattel által forgalmazott Monster High, Monster High baba vagy kiegészítő sok kislány karácsonyi listáján szerepel. A számos kreatív és készségfejlesztő játékból is több szerepel az Ország Játéka szavazáson.

tunder_300x169_2013-11-18

Változatlanul divatosak Bartos Erika mesehősei, Bogyó és Babóca, legyen szó társasjátékról, adventi naptárról vagy könyvről.

 A szülők választanak

A versenyben induló több mint 60 játékot a JátékNet.hu szakértői választották ki az idei év legnagyobb újdonsága szempontja szerint. Az Ország Játékát ugyanakkor kizárólag a szülők szavazatai alapján választják majd meg. A www.jateknet.hu/az-orszag-jatekaoldalon december 1-jéig bárki leadhatja voksát és értékes játékvásárlási utalványt nyerhet, de ha vásárolni támad kedvünk, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a 2 millió forintos fődíjat is megnyerhetjük vagy akár a 7 napos wellness üdülést! Érdemes elkerülni a karácsonyi tülekedést, hiszen a JátékNet.hu oldalán közel 10 000 játékból választhatunk és a megrendelt játékokat akár másnap házhoz viszik.

nagy_promo_600x200_2013-11-18

Szóval szavazásra fel! www.jateknet.hu/az-orszag-jateka

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása