Fel

Tudatos Szülők Iskolája: homeopátia a gyerekkorban

játék

Tudatos Szülők Iskolája: homeopátia a gyerekkorban

E hét pénteken folytatódik a Tudatos Szülők Iskolájának 2011. évi programja, ezúttal a szelíd gyógymódok, azaz a homeopátia tudománya kerül terítékre, mely a téli megbetegedések, influenzás tünetek megelõzéséhez, de akut problémák leküzdéséhez is szeretne segítséget nyújtani.

Az előadó, dr. Bóna László a magyarországi homepátia egyik elismert tekintélye, aki számos könyvében a homeopátiát nem csak gyógyító erőként, de filozófiaként és életmódként is láttatja.

Az élet fontos öngyógyító tevékenységére helyezi a hangsúlyt, különös tekintettel a gyermekeink iránti felelősségre. Bemutatja a homeopátiát, mint kétszáz éve létezõ gyógymódot, de gyakorlati tanácsokkal is ellátja a hallgatóságot. A homeopátia hatását, hatékonyságát gyógyult esetek millióival és számos tudományos bizonyítékkal igazolja.

Megvilágítja a hagyományos orvoslás és a homeopátiás kezelés közötti eltérést. „A homeopátia két nagy vívmányt hozott az európai orvoslás életébe: az individuális gyógyítást és a totalitást. A tünetek mellett a beteg életének, egyéniségének egészére figyel. Nem azt nézi, hogy valaki náthás, influenzája van, hanem azt, hogy mitől más az ő náthája, influenzája, mint a többieké. Ez a fajta egyénre szabott megközelítés nehezen kivitelezhető a közegészségügyben. A gyógyászat ma hadiiparra, logisztikára épül; tömegeket kell gyógyítani, minél gyorsabban és egyformábban” – olvassuk a Magyar Narancsba készült Bóna interjúban.

További elõadások:

Január 28. 18h dr. Bóna László, író, homeopátiás tanácsadó – Megelőzés és orvoslás – homeopátia gyermekkorban

Február 12. 18h dr. Nádor Csaba, újszülött gyógyász – Koraszülött know-how és dr. Török Miklós, szülész-nőgyógyász – Modern várandós-gondozás

Február 27. 18h Gállné Gróh Ili, énektanár (Ringató) és Lukácsházi Győző, tuba-mûvész (Bonbon matiné) Zenei nevelés – Az éneklés és a játék, mint természetes örömforrás

Információ kérhető: www.tudatosszulokiskolaja.hu , www.jegymester.hu, www.ibs-b.hu

E-mail: info@tudatosszulokiskolaja.hu , aborbath@ibs-b.hu

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása