Fel

Vakáció-sziget

sziget0

Vakáció-sziget

A nyár legsokszínűbb tábora a Margitszigeten!

2017 június 19. – augusztus 25. között minden hétköznap (8.00-16.00) várja a táborozni vágyó gyermekeket (6-13 éves korig) a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. kerületi Önkormányzat megújult Petőfi Sándor Napközis Táborában.

 

sziget2

 

A táborba heti és egész nyári jelentkezést egyaránt elfogadunk!

 

A táborba jelentkező gyerekek akár hetente más és más tematikus programcsoport közül választhatnak:

Színház az egész világ! táborrész, ahol hivatásos drámapedagógusok segítségével nyernek bepillantást a kulisszák mögé a résztvevők.

Örökmozgók!, ahol a játszóházi hangulat várja a résztvevőket (ugrálóvár, trambulin, mászófal, vízifoci és sok más sportos program).

Kreatív-sziget!, ahol kézműves foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás, és egyéb szakkörök lesznek.

 

 

sziget3

 

Utaztatás:

 

A gyermekek utazását – igény szerint és előzetes jelentkezés alapján – a táborba és a táborból saját buszunkkal segítjük.

A busz naponta, reggel 8 órakor az Angyalföldi József Attila Művelődési Központnál (1131 Budapest, József Attila tér 4.) és 8 óra 15 perckor a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központnál (1133 Budapest, Kárpát utca 23.) veszi fel az arra igényt tartó és előzetesen regisztrált gyerekeket. A visszaérkezés a RaM-ba kb. 16.10, az AJAMK-ba kb. 16.30 órakor lesz. A busz 35 fős, így ennél nagyobb igény esetén a busz többször fog fordulni. A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-8.00 óra) és a délutáni visszaérkezést követő idő (16.10-17.00) alatt képzett felügyelők vigyáznak.

 

Jelentkezés:

interneten (www.kult13.hu/vakacio-sziget.html) vagy

személyesen az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban lehet,

illetve telefonon Steiner Ádám (+36 30 958 6543) és Divák Dávid (+36 30 440 3054) kollegáink állnak rendelkezésükre kérdés esetén.

 

A tábor ideje alatt a kiválasztott hetet megelőző hét keddig lehet jelentkezni.

 

A regisztrációhoz szükséges az online jelentkezési lap kitöltése illetve az elengedő nyilatkozat (letölthető formában elérhető a jelentkezési felületen a http://www.kult13.hu/vakacio-sziget.html weboldalon) kitöltése, illetve a szervezőkhöz való eljuttatása.

 

sziget1

 

További fontos részletek:

http://www.kult13.hu/fomenu/hirek/vakacio-sziget-a-nyar-legsokszinubb-tabora-a-margitszigeten.html

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása