Fel

20 ötletes farsangi jelmez bölcsődés, óvodás gyerekeknek!

11759831_web

20 ötletes farsangi jelmez bölcsődés, óvodás gyerekeknek!

Farsangi jelmezötletek bölcsődéseknek, óvodásoknak! Válogass az alábbi ötletes farsangi jelmezek közül, amelyek nagy részét te magad is elkészítheted otthon! Tündéri kislányjelmezek, úgy, mint Kleopátra, farmerlány, valamint látványos fiújelmezeket – gomba, pók, Robin Hood –mutatunk.

pixel

pixel

A farsangi mulatság a gyerekeknek általában jó mókát, hatalmas örömet, egy anyukának annál nagyobb fejtörést jelent, végül a ’minek öltözzön be idén a gyerek?’ kihívást a kreatív nagyik szokták kitűnően megoldani.

Az alábbi fotós összeállításunkkal segítünk ötleteket adni bölcsődés és óvodás, kisiskolás gyerekek szüleinek, nagyszüleinek. Nézegesd végig a lenti fotókat, és találj rá az ideális farsangi jelmezre!

1. Esőfelhő
Egy régi használaton kívüli kalapra ragassz rá minél több vattát – ez lesz a felhő. Hobbiboltban kapható filc anyagból vagdoss ki esőcseppeket, amiket azonos színű fonallal rögzíts az esőfelhőhöz. Egyszínű ruházattal (ne legyen tarka-barka, mert elvonja a lényegről a figyelmet), és egy gumicsizmával dobd fel a farsangi jelmezt.


Kép: mariabilitics.gq

2. Sült krumpli és ketchup
Varrni tudást igénylő jelmez, de nem teljesen lehetetlen küldetés. A siker garantált!


Kép: deavita.com

3. Spagetti
Vékony pamutsapkára rögzíts hurkokba rendezett minél vastagabb fonalat a képen látható módon. Minél nagyobb mennyiségben használod a fonalat, annál biztosabb lesz a spagetti hatás.


Kép: deavita.com

4. Sushi
Csakhogy a babatesó se maradjon ki a jó buliból. Fehér bodyra rögzíts narancssárga- fekete-zöld anyagot, rákot-algát-wasabit imitálva, és már kész is az ennivaló sushi.

Kép: deavita.com

5. Nagymama
Egy jó nagymama jelmez elengedhetetlen kelléke a konty, járóbot, kardigán és a szemüveg. Íme.


Kép: deavita.com

6. Kleopátra
Ez egy olyan farsangi jelmezötlet, amit hosszú, sötétbarna vagy feketehajú kislányok tudnak szuperül bemutatni. A ruha elkészítéshez nem szükséges a varrni tudás – a jelmez lényege ugyanis az ékszerek megfelelő elrendezésében rejlik.


Kép: deavita.com

További ötletek, a cikk folytatásában: http://papasmamasmagazin.hu/gyerek/gyerek-3-6-ev/kreativkodas/20-tletes-farsangi-jelmez-blcsds-vods-gyerekeknek-merts-tletet-s-ksztsd-el-hzilag-fotk/

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása