Fel

Danubius Bubbles Club – Boldog gyerekek, pihenő szülők

danubius4kep-300x180

Danubius Bubbles Club – Boldog gyerekek, pihenő szülők

Pihenés gyerekekkel? Igenis, létezik a fogalom, ha jól választjuk meg a szálláshelyet. A szülők többsége azért vág neki nehezen az utazásnak, mert még listába szedni sem könnyű, nemhogy magunkkal cipelni azt a rengeteg dolgot, amire szüksége lehet egy kisgyereknek. A Danubius gyerekbarát szállodáiban mindez rendelkezésre áll!

pixel

pixel

 

bukfurdo3

Mi, szülők, pihenni érkezünk egy szállodába. De a gyerekeink… ők valami egészen másért! Kicsik vagy nagyok, fiúk vagy lányok, félénkek vagy bátrak; őket a felfedezés, a kaland, az izgalom és a játék hajtja. Engedjünk teret vágyaiknak, hagyjuk őket néhány napig önfeledten játszani – mégpedig profi animátorok irányításával! A Danubius Bubbles Club tagszállodákban a gyerekekre biztosan nem lesz gondunk, reggeltől-estig vidám tematikus programok várnak minden korosztályt! Az animátorok programjain jó kezekben vannak: íjászkodnak, rókára vadásznak, kincset keresnek, vagy éppen vetélkednek. A szállodánként változó kínálatban szerepel aszfaltrajzverseny, mozaikkép-készítés, ökosuli, számháború, homokvárépítés, kreatív kézműves foglalkozások, sorversenyek és arcfestés.
Nincs olyan gyerek, aki ne szeretne vízágyúzni, pancsolni, fröcskölni – kedvencük lesz a vízi világ. Míg a felnőttek pihennek, kipróbálják az élmény és gyógymedencéket, vagy kényeztetik magukat egy kellemes masszázzsal, a gyerekek vígan játszhatnak a Danubius Bubbles Club sárkányaival a sok színes játékkal megpakolt játszószobában vagy a fajátékokkal gazdagon felszerelt játszótéren.  A sárkányok beköltöztek a Danubius Bubbles Club tagszállodáiba: minden gyerek megtalálhatja a neki való sárkány barátot és program típust, csak követni kell a buborékokat… ahol buborék van, ott sárkány is van! A családi együttlétet elősegítő programokból is akad bőven: családi olimpia, családi zumba és –foci, közös kirándulás, izgalmas kvíz vagy társasjáték. A gyermekeinkkel gondtalanul együtt töltött idő varázslatos pillanatait nemcsak a családi foglalkozásokon élhetjük meg, de az étteremben is, ahol a reggeli- és vacsoraételek bőséges választékában könnyű megtalálni a kicsik fogára valót – a gyermek büfé sarok roskadozik a kis vendégek kedvenc fogásaitól.

 

bukfurdo1

– A Danubius gyerekbarát szállodákban a gyerekek kitüntetett  figyelmet élveznek – a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról! Szakképzett animátorok, izgalmas játékokkal felszerelt játszótér és játszószoba várja a kicsiket és nagyobbakat.

– Az étteremben kialakított gyermek büfé sarok roskadozik a kicsik kedvenc fogásaitól. Az all inclusive kínálatból a tipikus nyári vízparti ételek, mint a lángos, a főtt kukorica és a sült hekk sem maradnak ki.

– A gyerekkedvezmény akár a 100%-ot is elérheti. A szállodák tematikus programcsomagokat is kínálnak.

– A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések, napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre.

A profi animátoroknak köszönhetően a szülők akár az egész napot pihenéssel tölthetik, míg gyerekeik tréfás versenyeken, kincsvadászaton, szárazon és vízen megrendezett gyerek olimpián, fantáziadús kreatív játékokon vesznek részt. S ha csemeténk még mindig nem fáradt volna el megfelelőképpen, a napot Bubbles Mini Disco zárja.

 

danubius4kep

Gyerekbarát Danubius szállodák: Danubius Health Spa Resort Bük, a Danubis Health Spa Resort Aqua Hévízen valamint a balatonfüredi Hotel Marina és Hotel Annabella. www.danubiushotels.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása