Fel

Kaláka koncert kicsiknek

Kaláka koncert kicsiknek alapbanner

Kaláka koncert kicsiknek

Új koncertsorozatot indít a Kaláka együttes. Ezúttal a legkisebbeknek zenélnek, bemutatva a hangszereket, játszva beavatni a zene birodalmába. Az első foglalkozás június 6-án lesz, a helyszín a Marczibányi Téri Művelődési Ház.

Anya dalolj

Gyermekkorunk legkedvesebb zenekarai szinte észrevétlenül válnak saját gyermekeink kedvenceivé. A dalokat, melyeket anyukánkkal együtt énekeltünk, s amelyeknek nemcsak a szövegét, de minden taktusát kívülről tudjuk, egy ideje már a mi gyermekeink dúdolják.  A Fakatona, a Pelikán és Bőrönd Ödön történeteit, kalandjait újra és újra átéljük csemetéinkkel – örökgyerek felnőttként.

Legkisebb közönség

A legkisebbeknek szóló Kaláka koncertekre azokat a 1,5-4 éves gyermekeket várják szüleikkel, akiknek a mamájuk és a papájuk egykoron a Kaláka együttes  dalain nőtt fel. Ültetett nézőtér és hangosítás nélküli, közvetlen hangvételű örömmuzsikálásra invitálják őket egy kicsi, barátságos zeneszobába. Ezzel a programmal szeretnék nekik szeretetteljes légkört biztosítani az első ismerkedésre az akusztikus hangszerek csodálatos sokszínűségével és a zene végtelen világával.

A kb. 35-40 perces bababarát műsort követően búcsúzóul minden gyermeket egy Kaláka Válogatás CD-vel ajándékoznak meg, melyet örömmel dedikálnak a művészek számukra ott, a helyszínen.

A műsorhoz kapcsolódó kvízjáték keresd a kvíz rovatunkban!

AK

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása