Fel

Marék Veronika Mesevasárnap

marek_veronika_s

Marék Veronika Mesevasárnap

Április első vasárnapján hazánk egyik legszeretettebb és legszeretetteljesebb írónője, Marék Veronika Szigetmonostoron, a Rosinante Stílusos Vidéki Étterem és Szálloda játszóházában találkozik rajongóival, akiknek dedikálással egybekötött rajzolós mesedélelőttöt tart.

Marék Veronika

Marék Veronika

„Réges-régen, 1937-ben születtem. Gyerekkorom egyetlen hosszú játék volt, és abban reménykedtem, hogy sose lesz vége. Amikor pályát kellett választanom, nem tudtam, mitévő legyek. Annyi minden érdekelt! Sok mindent ki is próbáltam – ám a sors elterelt a tévutakról, s egy különös lehetőséget adott: a könyv-készítést. Kitalálom, megírom, megrajzolom – kell-e ennél jobb játék?”
A hely befogadóképessége limitált, ezért a rosinante@rosinante.hu e-mail címen várják a regisztrációt: 2013. április  5. péntek 14.00-ig.

A különleges programot tombola,  mesés szappanbuborékfújó és góllövő verseny, valamint könyvvásár egészíti ki. A Marék Veronika Vasárnapraforgóra a belépő 1-1 db megunt, jó állapotú gyerekjáték, de csúszdának vagy egyéb nagyméretű  kerti játéknak is örülnek majd a gyerekek a Rosinantéban és a szigetmonostori óvodában.

Aki jól válaszol a következő kérdésekre, megnyerheti a családi grillebédet 11.000 Ft értékben 2 felnőtt és 2 gyerek részére (a csomag pontos tartalma: családi grilltál, fejenként 1-1 üdítő és desszert), melyet 2013. április 7-én, vasárnap lehet elfogyasztani a Marék Veronika Vasárnapraforgó keretében Szigetmonostoron, a Rosinante Stílusos Vidéki Étterem és Szállodában. A nyeremény készpénzre nem váltható.
Kérdések:
1. Mivel várnak minden vendéget ezen a Mesevasárnapon a Rosinante recepciójánál?
a, frissen facsart narancslével és pozsonyi kiflivel
b, kalandos feladatsorral és csokival
c, eperteával és piros almával

2. Mivel ajándékoznak meg búcsúzóul minden vendéget ezen a Mesevasárnapon a Rosinante recepciójánál?
a, színes lufival
b, kifestőfüzettel
c, térképpel

3. Hány órakor kezdődik Marék Veronika rajzolós meseprogramja?
a, 11 órakor
b, 13 órakor
c, 15 órakor

A helyes válaszokhoz segítség  itt: Rosinante Stílusos Vidéki Étterem és Szállodában

A megfejtéseket ide várják: rosinante@rosinante.hu (a levél tárgyába pedig mindenképpen tüntessék fele a következőt: „Meseutca/Marék Veronika Mesevasárnap játék”,
Beküldési határidő: április 3. szerda

PROGRAM:
11.00 Rajzolós mesedélelőtt Marék Veronika írónővel
12.00-től várjuk az étterembe az éhes pocakokat
14.00 Tombola, ahol több szép mesekönyvet sorsolunk ki a gyerekek között
14.30 Szappanbuborékfújó és góllövő verseny

További információ

Címkék: ,

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása