Fel

TROPI-ZOO – TÁBOROZZ VELÜNK!

tropi zoo

TROPI-ZOO – TÁBOROZZ VELÜNK!

Izgalmas kalandra vágysz a nyáron? Kíváncsi vagy, hogy hogyan etetik a cápákat? Vagy téged inkább a fizika érdekel, vagy a régi autók világa? Akkor irány a Tropicarium nyári tábora, ahol  számos kaland vár rád.

tropi zoo

 5 napos kaland

A Tropicarium új nyári táborában beleshetsz a kulisszák mögé, megismerheted a halas  és hüllős állatgondozók munkáját, meglesheted a cápákat, megsimogathatod a rájákat. Az állatok világa mellett, viszont akit inkább más kaland érdekel, annak a Csodák Palotája kínál programot. A táborban megismerkedhetsz a fizika néhány csodájával, sőt előadást is hallgathatsz, kísérleteket nézhetsz.

A sok ismeretanyag után ha egy kis pihenésre vágynál, akkor irány az Álomautó kiállítás, ahol találkozhatsz a régi idők amerikai autócsodáival, sőt próbára is teheted a tudásodat.

A játék a Campona Kalalandparkban folytatódhat, itt kedvedre játszhatsz, ugrálhatsz, majd a moziban egy izgalmas film közben pihenheted ki magad.

Jól hangzik, ugye?

A nyári szünet minden hetében fiatal pedagógusokkal, hétfőtől- péntekig, 8-17.00 óra között zajlanak a napi foglalkozások a 6-12 éves korú gyermeknek. A programokkal, napi 3 étkezéssel, felügyletettel és emlék pólóval a tábor díja összesen 32.000,-Ft/fő. (Testvér kedvezmény 30.000,-Ft/fő)

A Cápák Jövőjéért Alapítvány segítségével, befizetéseddel nemcsak felhőtlen szórakozásban lehet részed, de hozzájárulsz hetente 2 olyan gyermek táborozásához is, akiknek szülei nem tudnák kifizetni a részvételi díjat.

A megrendeléshez 10.000.-Ft előleg befizetése szükséges a Tropicarium- Óceanárium Kft:  11722003-20136851-es bankszámlájára.

A tábori program legalább 10 gyerek/hét jelentkezése esetén indul.

Bővebb információ: www.tropicarium.hu
Jelentkezés: info@tropicarium.hu

TROPICARIUM- A CÁPÁS ÁLLATKERT

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. CAMPONA Bevásárló és Szórakoztató Központ
+36-1- 424-3052   info@tropicarium.hu    www.tropicarium.hu

-X-

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása