Fel

Sportcsemegézz minden nap!

paly3

Sportcsemegézz minden nap!

 

Létezik egy város, ahol a gyerekek zsákszámra eszik a finom almát és zöldségeket, azaz a Sportcsemegét, a macerás tornaórákat pedig a tánc, a mókás gyakorlatok és a vidámság váltják fel? Igen: LazyTown!

 

paly3

LazyTownban a dolgok a fejük tetejére állnak, amikor Stephanie, az optimista, rózsaszín hajú lány a városba költözik, és megismerkedik a bolondos városlakókkal, illetve a világ leglustább gazemberével, Rosszvér Robival. Stephanie szerencséjére LazyTown-ra Sportakusz vigyáz, aki szupersebességgel, szuperugrásokkal és flikkflakkokkal, futurisztikus léghajóján mindig ott terem, ahol szükség van rá. Mentőakciói többnyire sikeresek, és megóvja a gyerekeket lustaságra csábító Rosszvér Robitól. Ha kíváncsi vagy LazyTown lakosainak legújabb kalandjaira, nézd meg az új LazyTown részeket a Boomerang csatornán minden hétköznap 8.20-kor, 12.45-kor és 18.05-kor!

Ha pedig olyan vidám és aktív szeretnél lenni, mint LazyTown szuperhőse, Sportakusz,  Sportcsemegézz minden nap, és tanárod segítségével nevezz osztálytársaiddal a SPORTCSEMEGÉZZ! című sportversenyre.

 

Hogyan nevezhettek?

Ha alsó tagozatos osztály vagytok, akkor regisztráljatok a www.boomerang-tv.hu/lazytown weboldalon, egyetek sok Sportcsemegét, azaz zöldséget és gyümölcsöt, gyűjtsétek a Sportcsemege matricákat a LazyTown gyümölcsfán, és nevezzetek egy fitt LazyTown-os osztályképpel! A verseny nyilvános szavazással dől el.

gyum5


Sportcsemegézzetek, mert a nyeremények szuper jók!

1.   helyezett osztály: LazyTown tornaóra Nagy Viktor vízilabdázó vezetésével, 2 napos sportos osztálykirándulás a Zamárdi Kalandparkba és LazyTown ajándékcsomagok

2.   helyezett osztály: 1 napos osztálykirándulás a DIGI TV stúdiójába és LazyTown ajándékcsomagok

3.   helyezett osztály: 1 napos osztálykirándulás a Zamárdi Kalandparkba és LazyTown ajándékcsomagok.

 

Ne feledd a határidőket!

Regisztráció: 2013. szeptember 13 – október 10. között

Nevezési határidő: 2013. október 23-ig

Közönségszavazás: 2013. október 24-31. között

Eredményhirdetés: 2013. november 10.

 

Bővebb információért és inspirációért látogass el a www.boomerang-tv.hu/lazytown oldalra!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása